Termeni şi condiţiiPlatforma web www.bolicronice-netransmisibile.ro se află în proprietatea SC SANATATEA PRESS GROUP SRL, și se supune termenilor și condițiilor de pe www.sanatateapress.ro.
Informatii cu privire la Regulametul General privind Protecția Datelor gasiti pe linkul oficial https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-protection-eu_ro

SC SANATATEA PRESS GROUP SRL este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/10412/2008, CIF RO 24047060, cod IBAN RO45RZBR0000060012740339, deschis la Raiffeisen Bank sucursala Brătianu, contact: office@sanatateapressgroup.ro.

Prin înregistrarea ca utilizator al site-ului www.bolicronice-netransmisibile.ro şi accesarea site-ului şi/sau secţiunilor sale dumneavoastră acceptaţi ca atare aceşti Termeni şi Condiţii.

IMPORTANTInformaţiile de pe site-ul www.bolicronice-netransmisibile.ro sunt numai pentru informare şi utilizare generală şi nu sunt destinate să rezolve nicio situaţie specifică. Site-ul www.bolicronice-netransmisibile.ro, informaţiile şi materialele aflate pe acest site nu constituie o formă de consultanţă sau recomandare din partea SC SANATATEA PRESS GROUP SRL şi nu sunt destinate folosirii de către utilizatori în vederea luării unor decizii medicale. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.bolicronice-netransmisibile.ro. SC SANATATEA PRESS GROUP SRL se va asigura în mod rezonabil că informaţiile pe care le furnizează sunt exacte, în momentul adăugării lor pe site. Vă rugăm să reţineţi: SC SANATATEA PRESS GROUP SRL nu poate garanta exactitatea informaţiilor şi nu va răspunde pentru nicio pierdere sau pagubă suferită ca urmare a utilizării acestor informaţii. Recomandările, părerile, sfaturile sau orice altă informaţie disponibilă pe www.bolicronice-netransmisibile.ro au scop informativ, educaţional şi suplimentar, dar nu curativ. Ele nu pot substitui examenul clinic medical, diagnosticul sau tratamentul stabilit de către medicul dumneavoastră în urma investigaţiilor şi analizelor medicale efectuate.

Home